Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Sardinková pomazánka s čerstvými bylinkami

4,4
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Sardinková pomazánka s čerstvými bylinkami - postup přípravy

Z několika málo surovin zvládnete během chvilky připravit luxusní pomazánku. Je skvělá nejen na pečivo k večeři, ale také na jednohubky.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Sardinky vyklopte z plechovky do misky a rozmačkejte je vidličkou na hrubší kusy. Cibuli nakrájejte ostrým nožem najemno a ve větší míse jí smíchejte s rybičkami.

2. KROK

Poté oloupejte vejce vařená natvrdo a nakrájejte je na menší kostičky. Přidejte je k ostatním ingrediencím.

3. KROK

Následně do směsi vmíchejte polévkovou lžíci majonézy a lžičku hořčice. Nakonec ji dochuťte pepřem a také nasekanými čerstvými bylinkami, například koprem či petrželkou. Hotovou pomazánku namažte na libovolné pečivo a podávejte.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů