Sardinková pomazánka s čerstvými bylinkami - postup přípravy
Z několika málo surovin zvládnete během chvilky připravit luxusní pomazánku. Je skvělá nejen na pečivo k večeři, ale také na jednohubky.
Ingredience
Sardinky vyklopte z plechovky do misky a rozmačkejte je vidličkou na hrubší kusy. Cibuli nakrájejte ostrým nožem najemno a ve větší míse jí smíchejte s rybičkami.
Poté oloupejte vejce vařená natvrdo a nakrájejte je na menší kostičky. Přidejte je k ostatním ingrediencím.
Následně do směsi vmíchejte polévkovou lžíci majonézy a lžičku hořčice. Nakonec ji dochuťte pepřem a také nasekanými čerstvými bylinkami, například koprem či petrželkou. Hotovou pomazánku namažte na libovolné pečivo a podávejte.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem