Smažený sýr se šunkou a medvědím česnekem - postup přípravy
Tento trik pro přípravu smaženého sýra je naprosto geniální. Jednoduše proložte plátky sýra šunkou a bylinkou tak, jak to udělala paní Hana Petrášová, a o báječný oběd máte postaráno.
Ingredience
Balíček plátkového sýra proložte tenkými plátky šunky a nahrubo pokrájeným medvědím česnekem. Ten může být čerstvý či mražený. Sušený však nedoporučujeme.
Takto proložený balíček sýra obalte v hladké mouce, vajíčku a ve strouhance. Poté jej překrojte napůl a obalte obě poloviny ještě jednou.
V pánvi rozehřejte trochu rostlinného oleje a nechte na něm osmažit sýr po obou stranách dozlatova. Po dosmažení jej nechte okapat na papírových utěrkách od přebytečného oleje a podávejte spolu s vařeným bramborem a čerstvou zeleninovou oblohou.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.