Šťavnatá kuřecí stehna s křupavou kůžičkou - postup přípravy
Díky tomuto receptu můžete jednoduše připravit chutné maso s křupavou kůrčičkou jen ze 2 ingrediencí. Šťavnatá kuřecí stehna jsou hotová za pár minut.
Ingredience
Vykostěná kuřecí stehna osušte papírovou utěrkou a ochuťte solí. Maso položte na rozpálenou pánev, zakryjte ho pečicím papírem a těžkou pánví, která ho zatíží.
Tip: Místo pánve můžete maso zatížit mísou s vodou.
Asi po 5 minutách maso obraťte, znovu ho zakryjte papírem s pánví a smažte ho dalších 5 minut. Poté ho znovu obraťte a smažte ještě 2 minuty. Maso naposledy obraťte a po minutě smažení ho z pánve vyjměte.
Šťavnatá kuřecí stehna servírujte s rýží, brambory nebo jinou oblíbenou přílohou.
Poznámka: V tomto receptu byla použita pánev s nepřilnavým povrchem. Pokud takovou nemáte, pánev vymažte trochou oleje.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: table diary 식탁일기

