Třešňová náplň do buchet a koláčů - postup přípravy
Třešňová náplň přinese do vaší kuchyně sladkou a šťavnatou chuť, která oživí koláče, buchty, palačinky a další druhy dezertů. Zkuste recept, který zvládnou i začátečníci.
Ingredience
Vypeckované třešně omyjte a vložte do pánve, kterou začněte zahřívat na mírném ohni. Asi po 30 vteřinách je zasypte směsí cukru a škrobu.
Ingredience promíchejte a počkejte, až třešně pustí šťávu. Celý proces potrvá přibližně 7 minut. Následně třešně přendejte do misky, kde je nechte volně vychladnout.
Po uvaření skladujte pokrm na chladném a temném místě a ve sterilizovaných sklenicích s víčky, které zmírní riziko znehodnocení pokrmu bakteriemi.
Tip: Třešňovou náplň můžete použít do koláčů, bublaniny a dalších sladkých dobrot.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Коллекция Рецептов