Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Třešňová náplň do buchet a koláčů

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 1 minuta
čas vaření Vaření: 7 minut

Třešňová náplň do buchet a koláčů - postup přípravy

Třešňová náplň přinese do vaší kuchyně sladkou a šťavnatou chuť, která oživí koláče, buchty, palačinky a další druhy dezertů. Zkuste recept, který zvládnou i začátečníci.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Vypeckované třešně omyjte a vložte do pánve, kterou začněte zahřívat na mírném ohni. Asi po 30 vteřinách je zasypte směsí cukru a škrobu.

2. KROK

Ingredience promíchejte a počkejte, až třešně pustí šťávu. Celý proces potrvá přibližně 7 minut. Následně třešně přendejte do misky, kde je nechte volně vychladnout. 

3. KROK

Po uvaření skladujte pokrm na chladném a temném místě a ve sterilizovaných sklenicích s víčky, které zmírní riziko znehodnocení pokrmu bakteriemi. 

Tip: Třešňovou náplň můžete použít do koláčů, bublaniny a dalších sladkých dobrot.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů