Vaječná omeleta pečená v troubě - postup přípravy
Pokud jste milovníci rychlých pokrmů a vajec, pak si rozhodně oblíbíte i tuto extra nadýchanou omeletu. Servírovat ji můžete s pečivem a čerstvou zeleninou.
Ingredience
Vejce rozklepněte do mísy a přilijte do nich 400 až 500 ml mléka. Následně směs velmi pečlivě rozšlehejte.
Pekáč o velikost 15×16 cm vymažte máslem a vaječnou směs do něj nalijte. Poté pekáč vložte do předehřáté trouby na teplotu 190 °C.
Vaječnou omeletu pečte po dobu 40–45 minut. Poté ji vyjměte, nakrájejte na kousky a servírujte ji. Podávejte ji s čerstvým pečivem a zeleninou.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Готовим с Татьяной