Vepřová pomazánka na chleba - postup přípravy
Z tučného pečeného vepřového masa jde udělat skvělá masová pomazánka, na chlebu bude přímo vynikající. Lze ji samozřejmě libovolně dochutit, čímkoliv máte rádi.
Ingredience
Na pomazánku potřebujete tučné vepřové maso pečené v troubě. Odstraňte z něho tuhou kůži na povrchu a nakrájejte ho na kostky. Dejte je do mlýnku na maso s česnekem, lze přidat i trošku cibule, ale není to nutné.
Maso s česnekem rozemelte najemno. Přidejte hořčici, pepř dle chuti a zamíchejte. Podávejte ji na čerstvém chlebu, starší pečivo můžete předem z obou stran opéct nasucho na pánvi.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Sana Channel