Vepřové maso s hlávkovým zelím

i Zdroj fotografie: Diana Berkyová
i Vepřové maso s hlávkovým zelím
ČAS PŘÍPRAVY
20 minut
ČAS VAŘENÍ
60 minut
NÁROČNOST
Snadná

Vepřové maso s hlávkovým zelím - postup přípravy

Z vepřového masa a čerstvého hlávkového zelí lze podle jednoduchého receptu od paní Diany Berkyové připravit chutný oběd či večeři. Nejlépe se k němu hodí vařená rýže, skvělé ale bude i s vařenými brambory či bramborovou kaší.
1. KROK

Nakrájejte maso na kostky a zelí nahrubo. Poté si v hrnci rozpalte trochu oleje a orestujte na něm mírně osolené a opepřené maso. Přidejte k němu zelí, na kusy nakrájená oloupaná rajčata, bobkový list, nové koření a přilijte vývar. Pokud nemáte vývar, můžete použít masox.

2. KROK

Vše pak podlijte vodou. Přiklopte a nechte vařit, dokud nebude maso i zelí hezky měkké. Podle chuti vše dosolte a dopepřete. Pokud je šťáva příliš řídká, můžete ji zahustit jíškou. Podávejte s vařeným bramborem nebo s rýží.

Co si myslíte o receptu?
4/5 (80%) 259 hlasů
Nahlásit chybu
106 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt