Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Vepřové po maďarsku se zeleninou a chilli

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 36 minut

Vepřové po maďarsku se zeleninou a chilli - postup přípravy

Vepřové po maďarsku přináší pikantní chuťový zážitek, který kombinuje šťavnaté maso a výrazné koření. Vyzkoušejte recept podle Youtube kanálu, Vaříme s Mozkem.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Na oleji zprudka smažte 3–4 minuty, na nudličky nakrájené, maso. Poté ho zaprašte maďarskou paprikou a pokračujte ve smažení 30 vteřin. 

Tip: Aby paprika nezhořkla, nesmažte ji příliš dlouho. 

2. KROK

K masu přidejte nakrájená cherry rajčata s nadrobno nakrájenou cibulí a, na kousky nakrájenou, maďarskou klobásou. Přidejte také, na proužky nakrájenou, zelenou papriku, pokrm ochuťte pepřem, sójovou omáčkou a mletým chilli. 

3. KROK

Vše zalijte vodou, zamíchejte a vařte, na mírném ohni, pod pokličkou, 30 minut. Vepřové po maďarsku, bude-li to potřeba, dosolte a pokrm servírujte posypaný nasekanou petrželkou.

Tip: K pokrmu se skvěle hodí pečivo, rýže nebo například hranolky. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů