Žampionová pomazánka s taveným sýrem - postup přípravy
Žampionová pomazánka s taveným sýrem je rychlá a jednoduchá delikatesa, která potěší každého milovníka dobrého jídla. Opečená bageta pak už požitek jen vhodně doplní.
Ingredience
Bagetu nakrájejte na plátky a zlehka ji opečte na suché pánvi. Žampiony nakrájejte na malé kostičky a osmažte je na rozpáleném oleji. Smažte je, dokud se z nich neodpaří veškerá tekutina. Poté k nim přidejte pepř a sůl.
Následně je přendejte do větší misky. Jemné struhadlo namažte trochou oleje a do druhé misky na něm nastrouhejte tavený sýr. Přidejte k němu prolisovaný česnek, pokrájenou petrželku a lžící majonézy.
Nakonec přisypejte také smažené žampiony a pomazánku dobře promíchejte. Opečené plátky bagety natřete hotovou pomazánkou a můžete podávat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Zdroj receptu: Lecker mit Anastasiya Zefirka