Zapečený chléb s klobáskou, vejcem a sýrem - postup přípravy
Jednou za čas je dobré zkusit něco nového, zvláště, když je výsledek tak chutný a lahodný jako tento zapečený chléb. Výhodou pokrmu je, že vás jen tak neomrzí, protože suroviny můžete libovolně obměňovat tak, jak budete chtít.
Ingredience
Podlouhlý chléb rozkrojte podélně na dvě poloviny a dejte jej na plech vyložený pečicím papírem. Pomažte jejich vnitřní strany máslem a dejte na ně klobásku nakrájenou na kolečka. Do misky rozklepněte všechna vejce a rozšlehejte je metličkou spolu se špetkou soli. Výslednou směs nalijte na chleby. Nastrouhejte sýr a nasypejte jej na vrch. Poté už jen přidejte petrželku a můžete dát do trouby předehřáté na 200 stupňů péct na cca 17 minut. Po dopečení libovolně rozkrojte na proužky a máte hotovo. Dobrou chuť!