Zapečený chléb s klobásou a rajčaty - postup přípravy
Užijte si křupavý povrch a šťavnatou náplň této pochoutky, kterou připravíte za pár minut. Zapečený chléb s klobásou se hodí k rychlému obědu i jako pohoštění.
Základ
Náplň
Vaječná směs
Chléb rozřízněte horizontálně na dvě části, které namažte máslem a položte je na plech, pokrytý pečicím papírem. Na chléb vyskládejte plátky klobásy a na kolečka nakrájená rajčata.
V samostatné míse vyšlehejte vejce s nasekanou petrželkou, solí a směsí obě poloviny chleba polijte. Pokrm posypte nahrubo nastrouhaným čedarem a pečte ho v předehřáté troubě na 190 °C po dobu 5–7 minut.
Zapečený chléb s klobásou servírujte teplý a nakrájený na kousky. Skvěle chutná také zastudena, hodí se na cesty a hravě nahradí všemi oblíbenou pizzu.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Seval Mutfakta 2

