Zeleninová „hubnoucí“ polévka se zelím, celerem a rajčaty - postup přípravy
Tato polévka je chutná, snadná a sytá. Když ji budete jíst každý den, pomůže vám shodit až 3 kilogramy tělesné váhy za týden a navíc celkově prospěje vašemu zdraví a dobré fyzické i psychické kondici.
Ingredience
Papriky zbavte stopek, jádřinců a zbytků semínek a nakrájejte je na velké kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji nahrubo. Totéž udělejte také s rajčaty, mrkví, řapíkatým celerem, fazolovými lusky i hlávkovým zelím.
Všechny druhy zeleniny vhoďte do hrnce, zalijte je rajčatovou šťávou a dolijte vodou až po okraj hrnce. Vše přiveďte k varu a vařte 10 až 15 minut. Poté polévku promíchejte, přiklopte pokličkou a vařte opět 10 až 15 minut, dokud všechna zelenina úplně nezměkne.
Uvařenou zeleninu odstavte ze sporáku a vše dohladka rozmixujte tyčovým mixérem. Výsledné zeleninové pyré rozdělte do talířů a podávejte ozdobené lístkem z řapíkatého celeru.