Nakládané okurky s česnekem a medem - postup přípravy
Nakládané okurky s česnekem a medem jsou jednoduchým a originálním receptem, jak vylepšit obyčejné nakladačky. Nebojte se experimentovat a zkuste nový způsob naložení okurek.
Ingredience
Okurky oloupejte a nakrájejte na kolečka. Vložte je do větší mísy. Stroužky česneku pokrájejte na menší kousky a kopr nasekejte nadrobno. Vše smíchejte v míse s okurkami.
Směs dochuťte také kmínem, solí a medem. Nakonec ji zalijte vodou s octem a znovu důkladně promíchejte.
Hotovou směsí naplňte sklenici a pevně ji uzavřete. Okurky nechte odležet zhruba 1 hodinu a poté servírujete k jídlu. V ledničce vydrží bez úhony až několik dní.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Obżarciuch