Mleté maso s mrkví a hráškem - postup přípravy
Pokud hledáte inspiraci na rychlý oběd, můžete připravit mleté maso s trochou zeleniny servírované s rýží. Recept nám poskytla paní Zdeňka Laštůvková.
Ingredience
Cibuli nakrájejte na jemno a mrkev na kostičky. Dejte smažit cibuli na troše oleje, a jakmile začne sklovatět, přidejte mrkev a zarestujte ji.
Pak přidejte mleté maso a nechte ho trochu zatáhnout. Přidejte protlak, trochu vývaru, osolte a opepřete a nechte vše vařit.
Až bude mrkev měkká, přidejte hrášek. Může být čerstvý, mražený i sterilovaný. Směs nechte provařit a ještě dochuťte solí a pepřem. Podávejte ji s vařenou rýží.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.