Slaná buchta s cibulí a šunkou - postup přípravy
Slaná buchta s cibulí a šunkou je nevšední pokrm, který vás zasytí na dlouhou dobu. Skvěle se doplňující chutě jsou příjemným osvěžením všedního jídelníčku.
Ingredience
Nakrájejte cibuli na tenké proužky a dejte ji do mísy. Bramboru oloupejte a nakrájejte ji na velmi tenké nudličky typu julienne. Dejte je do jiné mísy a zalijte je vodou. Na stejně velké kousky nakrájejte také šunku.
Vejce rozklepněte do další mísy a dobře je rozmíchejte. Poté je přidejte k cibuli. Brambory sceďte a přidejte je k cibuli a vejci. Ke směsi přidejte také nakrájenou šunku a poté ji osolte a opepřete.
Směs ochuťte dle vaší chuti sójovou omáčkou a zahustěte ji škrobem a moukou. Těsto důkladně promíchejte, nalijte ho na plech vyložený pečicím papírem a dejte ho péct do trouby předehřáté na 180 °C, dokud buchta nezezlátne.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: 小穎美食