Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Výpečky se zelím a houskovým knedlíkem

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 110 minut

Výpečky se zelím a houskovým knedlíkem - postup přípravy

Toužíte-li po šťavnatém a chuťově výrazném kousku masa, připravte si výpečky podle receptu z Youtube kanálu Recepty bez brepty. Pokrm můžete podávat s kyselým i sladkým zelím.

Ingredience pro:
4 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Maso nakrájejte na větší kusy, které smíchejte v pekáči s nakrájenou cibulí a česnekem. Ingredience opepřete, osolte a ochuťte kmínem.

2. KROK

Do pekáče vsypte také česnek, všechny ingredience promíchejte, pekáč přiklopte a pečte 90 minut v předehřáté troubě na 180 °C. Poté pekáč odkryjte a výpečky pečte na 200 °C dalších 20 minut. 

3. KROK

Poznámka: Výpečky z vepřového masa servírujte s výpekem z pekáče a s houskovým knedlíkem. 

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů