Pomazánka s tuňákem na křupavé bagetě - postup přípravy
Pokud hledáte recept na snadnou a rychlou snídani nebo studenou večeři, vyzkoušejte pomazánku s tuňákem. Podávat ji můžete na křupavé opečené bagetě nebo s čerstvým pečivem.
Ingredience
Bagetu nakrájejte na plátky a opečte ji nasucho na pánvi. Poté ji sundejte a nechte ji na mřížce vychladnout.
Nakládané okurky a cibuli nakrájejte na malé kostičky a vložte je do mísy. Vejce uvařte natvrdo a poté je oloupejte. Nasekejte je na menší kousky a přidejte je do mísy.
Tuňáka rozmačkejte vidličkou a přendejte ho do mísy. Přidejte 2–3 lžíce majonézy a pomazánku dochuťte solí a pepřem. Poté vše společně důkladně promíchejte.
Tuňákovou pomazánku rozetřete na připravené bagety a můžete je servírovat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Lecker mit Anastasiya Zefirka