Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nepečená brambora s kondenzovaným mlékem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut

Nepečená brambora s kondenzovaným mlékem - postup přípravy

Pokud nevíte, co si připravit k nedělní kávě, rozhodně vyzkoušejte recept na nepečené brambory, které budete mít hotové za pár minut. Doplnit je můžete máslovým krémem nebo čokoládovou polevou.

Ingredience pro:
9 kusů
+ -

Nepečené brambory

Máslový krém

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Sušenky vložte do mixéru a rozmixujte je najemno. Poté je přendejte do mísy a přidejte k nim kakao. Směs velmi dobře promíchejte a 2 lžíce odložte bokem.

2. KROK

Do směsi přilijte rozpuštěné máslo a lehce ji promíchejte. Poté do něj přidejte kondenzované mléko. Vše promíchejte a vypracujte hladké nelepivé těsto.

3. KROK

Pomocí lžíce odeberte kus těsta a vytvořte z něj menší bramboru. Poté ji obalte ve směsi sušenek a kakaa. Postup opakujte, dokud budete mít dostatek těsta.

4. KROK

Brambory přendejte na talíř, vložte je do lednice a nechte je ztuhnout. Do změklého másla přidejte cukr, vymíchejte hladký krém a přendejte ho do cukrářského sáčku.

5. KROK

Brambory vyjměte z lednice a ozdobte je pomocí cukrářského sáčku máslovým krémem. Poté je můžete ihned servírovat.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Natalia jetel recepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů