Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlá ředkvičková pomazánka

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Rychlá ředkvičková pomazánka - postup přípravy

Pokud nevíte, co si připravit ke svačině nebo k lehké večeři, pak vyzkoušejte tuto rychlou ředkvičkovou pomazánku, podle YouTube kanálu Vaření s Jančou. Servírujte ji nejlépe s čerstvým pečivem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do mísy vložte pomazánkové máslo a přidejte do něj majonézu. Uvařená vejce natvrdo nakrájejte na menší kousky a přidejte je k máslu.

2. KROK

Jarní cibulku a kopr nakrájejte nadrobno a přidejte je do mísy. Ředkvičky velmi pečlivě omyjte, očistěte a nakrájejte je na tenké plátky.

3. KROK

Ředkvičky přidejte do mísy a pomazánku dochuťte solí a pepřem. Poté ji pečlivě promíchejte a nechte ji uležet v lednici alespoň 1 hodinu.

4. KROK

Ředkvičkovou pomazánku servírujte vychlazenou s oblíbeným čerstvým pečivem.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů