Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bramborová pomazánka s vejci

3,3
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Bramborová pomazánka s vejci - postup přípravy

Využijte běžných surovin a připravte tu nejlepší bramborovou pomazánku, jakou jste jedli. Postupujte podle jednoduchého receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Pomazánka

Příloha

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Uvařené brambory nastrouhejte na hrubém struhadle. Přidejte k nim nahrubo nastrouhaná uvařená vejce, nastrouhané okurky a nadrobno nakrájenou cibuli se solí a pepřem.

2. KROK

Poznámka: Brambory oloupejte a vařte v osolené vodě 20 minut. Poté je nechte vychladnout. Vejce vařte 10 minut a poté je oloupejte.

3. KROK

K ingrediencím přidejte hořčici, majonézu a 3 lžíce láku z nakládaných okurek. Směs důkladně promíchejte a hotovou bramborovou pomazánku servírujte s oblíbeným pečivem. Každou porci můžete ozdobit nasekanou pažitkou.

4. KROK

Tip: Pomazánku můžete konzumovat ihned. Skvěle ale chutná také vychlazená. V takovém případě ji vložte, před podáváním, aspoň na 30 minut do lednice. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů