Rychlá pizza z tortilly s rajčaty a špenátem - postup přípravy
Připravte si dobrotu plnou rozmanitých chutí a jemné mozzarelly. Rychlá pizza z tortilly s rajčaty a špenátem je křupavá, šťavnatá a ideální k hlavnímu jídlu i svačince.
Ingredience
Do pánve s rozpáleným olejem a rozpuštěným máslem položte první tortillu, kterou zalijte vejci. Ta předem nerozšlehávejte a snažte se je na tortillu rozmístit rovnoměrně.
Poznámka: Pokrm připravujte na mírném ohni.
Vejce ochuťte solí, pepřem, posypte je nasekanou petrželkou a pokryjte nahrubo nastrouhanou Mozzarellou. Pokrm zakryjte druhou tortillou a pečte ho 5 minut, pod pokličkou.
Poznámka: Menší hrst sýra si odložte bokem na závěrečné posypání.
Po pěti minutách rychlou pizzu z tortilly obraťte, pokryjte ji plátky rajčat s listy špenátu a posypte solí, pepřem a nastrouhanou Mozzarellou. Pokračujte v pečení dalších 5 minut a poté pizzu servírujte nakrájenou na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Elena Rezepte