Rychlá chlebová pizza s cherry rajčaty - postup přípravy
Připravte si netradiční alternativu oblíbeného pokrmu, známého po celém světě. Rychlá chlebová pizza má bohatou chuť a připravíte ji jen z pár levných ingrediencí.
Základ
Na smažení
Na pánvi s rozpuštěným máslem smažte 3 minuty kousky chleba ze všech stran. Opečený chléb vsypte do mísy s rozšlehanými vejci, společně s nakrájenou jarní cibulkou.
Směs ochuťte solí, pepřem, mletou sladkou paprikou, důkladně ji zamíchejte a vložte do pánve s rozpáleným olejem. Na ni vyskládejte cherry rajčata, nakrájená na poloviny a pokrm posypte nastrouhanou mozzarellou.
Nakonec rychlou chlebovou pizzu posypte nasekanou petrželkou a pečte ji 10–15 minut, pod pokličkou. Následně ji servírujte nakrájenou na kousky.
Tip: Pizza chutná i zastudena a je proto vhodná i jako svačinka na cesty.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Gesundes Essen von Nata

