Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Zapečený chléb s klobásou a rajčaty

3,6
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut
čas vaření Vaření: 7 minut

Zapečený chléb s klobásou a rajčaty - postup přípravy

Užijte si křupavý povrch a šťavnatou náplň této pochoutky, kterou připravíte za pár minut. Zapečený chléb s klobásou se hodí k rychlému obědu i jako pohoštění.

Ingredience pro:
2 kusy
+ -

Základ

Náplň

Vaječná směs

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Chléb rozřízněte horizontálně na dvě části, které namažte máslem a položte je na plech, pokrytý pečicím papírem. Na chléb vyskládejte plátky klobásy a na kolečka nakrájená rajčata.

2. KROK

V samostatné míse vyšlehejte vejce s nasekanou petrželkou, solí a směsí obě poloviny chleba polijte. Pokrm posypte nahrubo nastrouhaným čedarem a pečte ho v předehřáté troubě na 190 °C po dobu 5–7 minut.

3. KROK

Zapečený chléb s klobásou servírujte teplý a nakrájený na kousky. Skvěle chutná také zastudena, hodí se na cesty a hravě nahradí všemi oblíbenou pizzu.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Seval Mutfakta 2

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů