Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Bylinkové máslo s medvědím česnekem

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Bylinkové máslo s medvědím česnekem - postup přípravy

Připravte si bylinkové máslo s medvědím česnekem, které můžete namazat na pečivo, potřít jím brambory nebo šťavnatý steak. Připravíte ho jen z 5 ingrediencí.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Nakrájený medvědí česnek rozmixujte se změklým máslem. K ingrediencím přidejte citronovou kůru a sůl s pepřem. 

Tip: Citron předem důkladně omyjte. Můžete k tomu použít abrazivní jedlou sodu s vodou.

2. KROK

Pokračujte v mixování, dokud nevznikne hladká hmota, kterou naplňte formu na máslo.  

Tip: Pokud nemáte formu na máslo, můžete použít formu na led nebo máslo zabalit do potravinové fólie. 

3. KROK

Bylinkové máslo s medvědím česnekem následně vložte do mrazáku na 2 hodiny. Poté ho můžete použít.

Tip: Máslo se skvěle hodí na pečivo, ale také poslouží jako doplněk k těstovinám a masu.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Jackys Rezeptewelt

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů