Česneková pasta ze zelených výhonků - postup přípravy
Česneková pasta ze zelených výhonků je zdravá a aromatická pochoutka, která dodá šmrnc pomazánkám, masu, salátům i těstovinám. Připravíte ji jednoduše a levně.
Ingredience
Česnekové výhonky očistěte, rozemelte a smíchejte se směsí mletého nového koření, pepře a soli.
Tip: Na mletí můžete použít klasický mlýnek na maso.
Směs rozmixujte dohladka a naplňte jí sterilizované sklenice, které uzavřete a skladujte v lednici.
Tip: Česnekovou pastu můžete podávat s pečivem nebo ji přidat k masu i do salátů.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Готовим с Мариной Ломака

