Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Hustá třešňová náplň do buchet a koláčů

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 3 minuty
čas vaření Vaření: 10 minut

Hustá třešňová náplň do buchet a koláčů - postup přípravy

Hustá třešňová náplň dodá buchtám a koláčům plnou ovocnou chuť bez zbytečné chemie. Vhodná je i ke zdobení zmrzlinových pohárů a připravíte ji za pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Vypeckované třešně vložte do rendlíku, kde je smíchejte s cukrem a kukuřičným škrobem. Směs poté vařte 5–7 minut, od bodu varu, dokud nezhoustne. 

2. KROK

Hustou třešňovou náplň přendejte do mísy, zakryjte ji potravinovou fólií a nechte ji zcela vychladnout. 

Tip: Aby na směsi nevznikl škraloup, fólie by se jí měla přímo dotýkat.

3. KROK

Náplň z třešní můžete použít k plnění taštiček, croissantů a nejrůznějších dezertů. Můžete jí ozdobit také osvěžující zmrzlinové poháry a dodat jim tak lákavější vzhled.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů