Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jablečné lívance smažené do křupava

3,4
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 10 minut

Jablečné lívance smažené do křupava - postup přípravy

Připravte si ke snídani zajímavou sladkou mňamku ve formě jablečných lívanců. Lívance jsou šťavnaté, díky jablkům zdravé, a navíc je budete mít usmažené do 10 minut.

Ingredience pro:
7 kusů
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Jablka očistěte, oloupejte a nastrouhejte je nahrubo. Následně je vložte do misky, zasypejte je cukrem a smíchejte s vejcem a solí. Vše zamíchejte a po částech přimíchávejte mouku. 

2. KROK

Na pánvi rozehřejte olej a lžící vytvořte několik placiček, které osmahněte z obou stran, dozlatova – z každé strany to potrvá přibližně 2 minuty. 

Tip: Teplé jablečné lívance podávejte ke snídani, ale skvěle chutnají také za studena, jako zajímavá svačinka.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů