Jarní vajíčkový salát se sýrem a pažitkou - postup přípravy
Pokud si chcete o Velikonocích pochutnat na něčem s osvěžující chutí, neváhejte vyzkoušet tento jarní vajíčkový salát. Je plný zeleniny a jogurtového dresinku.
Základ
Dresink
Nakrájené ředkvičky smíchejte s nasekanou pažitkou, nakrájenou šunkou a sýrem. Poté přidejte nakrájená vařená vejce a pokračujte s přípravou dresinku.
Poznámka: Vejce vařte 10 minut.
Majonézu smíchejte s jogurtem a směs přidejte do nakrájených ingrediencí. Na závěr jarní vajíčkový salát ochuťte solí, pepřem a zamíchejte ho.
Tip: Salát můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Obżarciuch


