Kinder cheesecake s bílou čokoládou - postup přípravy
Připravte si Kinder cheesecake s bílou čokoládou, který je rychlý, snadný a zvládnou ho i začátečníci. Budete potřebovat jen pár ingrediencí a nemusíte použít troubu.
Základ
Krém
Poleva
Zdobení
Sušenky namočte v mléce a pokryjte jimi dno dortového ráfku. Smetanu vyšlehejte s cukrem, a jakmile se ingredience propojí, vešlehejte do nich smetanový sýr.
Do směsi následně vmíchejte rozpuštěnou čokoládu a vzniklou směsí pokryjte sušenkový základ v ráfku.
Tip: Čokoládu rozpustíte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě během 1–2 minut. Během rozpuštění čokoládu občas promíchejte.
Poté připravte krém. Smetanu vyšlehejte s cukrem a do vzniklé směsi vešlehejte smetanový sýr. Přidejte také rozpuštěnou bílou čokoládu a krém rozprostřete na základ dezertu v dortovém ráfku.
Poznámka: Dezert vložte na noc do lednice.
Na druhý den připravte polevu. Čokoládu rozpusťte v horkém mléce a polevu následně naneste na vychlazený dezert. Ten posypte nastrouhanou bílou čokoládou a vložte na další 2 hodiny do lednice.
Tip: Kinder cheesecake servírujte nakrájený na kousky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Chef Mladen