Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kinder cheesecake s bílou čokoládou

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 20 minut
čas vaření Vaření: 4 minuty

Kinder cheesecake s bílou čokoládou - postup přípravy

Připravte si Kinder cheesecake s bílou čokoládou, který je rychlý, snadný a zvládnou ho i začátečníci. Budete potřebovat jen pár ingrediencí a nemusíte použít troubu.

Ingredience pro:
1 kus
+ -

Základ

Krém

Poleva

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Sušenky namočte v mléce a pokryjte jimi dno dortového ráfku. Smetanu vyšlehejte s cukrem, a jakmile se ingredience propojí, vešlehejte do nich smetanový sýr. 

2. KROK

Do směsi následně vmíchejte rozpuštěnou čokoládu a vzniklou směsí pokryjte sušenkový základ v ráfku.

Tip: Čokoládu rozpustíte ve vodní lázni nebo mikrovlnné troubě během 1–2 minut. Během rozpuštění čokoládu občas promíchejte.

3. KROK

Poté připravte krém. Smetanu vyšlehejte s cukrem a do vzniklé směsi vešlehejte smetanový sýr. Přidejte také rozpuštěnou bílou čokoládu a krém rozprostřete na základ dezertu v dortovém ráfku.

Poznámka: Dezert vložte na noc do lednice.

4. KROK

Na druhý den připravte polevu. Čokoládu rozpusťte v horkém mléce a polevu následně naneste na vychlazený dezert. Ten posypte nastrouhanou bílou čokoládou a vložte na další 2 hodiny do lednice. 

Tip: Kinder cheesecake servírujte nakrájený na kousky. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Chef Mladen

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů