Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Kozí rohy v medovém nálevu s česnekem

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Kozí rohy v medovém nálevu s česnekem - postup přípravy

Kozí rohy v medovém nálevu zaujmou jemně pikantní chutí s příjemně sladkým ocáskem. Díky tomuto receptu získáte originální doplněk do salátů, těstovin i k masu.

Ingredience pro:
2 sklenice
+ -

Základ

Do 1 sklenice

Nálev

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Omyté kozí rohy zbavte stopek a nakrájejte je na kolečka. Do sterilizovaných sklenic vložte koriandr celý, listy celeru a nakrájené stroužky česneku. 

Poznámka: Ingredience jsou určeny pro naplnění dvou sklenic o objemu 430 ml. 

2. KROK

Sklenice naplňte kozími rohy, které pokryjte několika plátky česneku a zalijte je směsí jablečného a klasického octa, medu a soli. 

Poznámka: Sterilizace nádobí je nutná, aby nedošlo ke znehodnocení pokrmu bakteriemi. 

3. KROK

Sklenice uzavřete a poté je skladujte v lednici. 

Tip: Kozí rohy v medovém nálevu budou tím lepší, čím déle budou naložené. 

4. KROK

Pokud hledáte inspiraci na zavařování, přidejte se do naší FB skupiny Sezónní recepty, zavařování.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů