Křehké Lotus andělské oči sypané cukrem - postup přípravy
Upečte netradiční vánoční cukroví, které si zamiluje celá rodina. Křehké Lotus andělské oči sypané cukrem s oblíbenou karamelovou pomazánkou jsou velmi snadné a budete je mít hotové během pár chvil.
Ingredience
Ve velké míse smíchejte hladkou mouku, kukuřičný škrob, moučkový cukr, změklé máslo, vejce, vanilkový cukr a kypřicí prášek do pečiva. Směs pečlivě promíchejte a vypracujte hladké těsto.
Z těsta vytvarujte malé kuličky, které by měly být menší než vlašské ořechy, a položte je na plech vyložený pečicím papírem. Mezi kuličkami nechte dostatek místa, protože se během pečení lehce roztečou.
Do každé kuličky udělejte pomocí konce vařečky důlek, který by měl být dostatečně velký, aby se do něj vešla náplň. Poté vložte plech do předehřáté trouby na 175 °C a sušenky pečte přibližně 10 minut.
Sušenky nechte zcela vychladnout a poté je lehce pocukrujte moučkovým cukrem. Lotus Biskoff pomazánku přendejte do cukrářského sáčku, udělejte do něj malou dírku a naplňte připravené sušenky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.