Křídla v mléce s červenou paprikou a pepřem - postup přípravy
Pikantní, šťavnatá a chutná kuřecí křídla připravíte díky tomuto receptu do půl hodiny. Křídla poslouží jako chuťovka k pivu, ale také jako lehká večeře nebo hlavní chod, přidáte-li k nim svou oblíbenou přílohu.
Ingredience
Kuřecí křídla rozpulte a vložte je do mísy. Maso ochuťte solí, pepřem, paprikou, přisypte k nim mouku a všechno dobře promíchejte, aby bylo kuřecí v suchých ingrediencích důkladně obaleno.
Na pánvi rozehřejte olej a křídla do ní vložte. Maso smažte na mírném ohni z každé strany 2 minuty. Poté do pánve přilijte mléko a křídla vařte na středním ohni po dobu 10 minut.
Poznámka: Během vaření kuřecí křídla občas otočte, aby se důkladně provařila ze všech stran.
Tip: Křídla v mléce podávejte samotná, ale můžete k nim servírovat salát, brambory nebo si na nich pochutnat s oblíbeným pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Rychlé chutné