Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Nepečená čokoládová cihla bez mouky

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 5 minut

Nepečená čokoládová cihla bez mouky - postup přípravy

Bez pečení a mouky můžete připravit jednoduchý a přitom skvělý dezert plný čokoládové chuti. Příprava vám zabere jen pár chvilek.

Ingredience pro:
1 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Do rendlíku nalijte mléko, přidejte cukr, agar a kakao a zamíchejte. Směs za stálého míchání zahřívejte asi 3 až 4 minuty. Poté do ní nasypejte nalámanou hořkou čokoládu a za stálého míchání přiveďte k varu. Čokoláda by se měla rozpustit.

2. KROK

Nalijte směs do vysoké formy na biskupský chlebíček a nechte ji vychladnout. Pak formu dejte alespoň na hodinu do lednice. Poté cihlu vyklopte, nakrájejte na plátky a podávejte.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

4. KROK

Videopostup krok za krokem

5. KROK

Zdroj receptu: Delmira Cooking

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů