Pikantní pomazánka „Palivec“ podle ČSN - postup přípravy
Vraťte se na chvíli zpátky do minulosti prostřednictvím pikantní pomazánky Palivec podle ČSN. Recept podle Youtube kanálu Recepty bez brepty je velmi jednoduchý.
Ingredience
V míse smíchejte změklé máslo s tvarohem a pivem. Vzniklou směs ochuťte pepřem, solí, mletou sladkou paprikou, drceným kmínem a vše důkladně zamíchejte.
Tip: Pokud si chcete zjednodušit práci, můžete ke smíchání ingrediencí použít kuchyňského robota.
Cibuli oloupejte, nakrájejte ji nadrobno a na kousky nakrájejte také feferonku, z které předem odstraňte semeník. Ingredience vmíchejte do tvarohové směsi v míse, kterou poté přikryjte potravinovou fólií a vložte na 1 hodinu do lednice.
Tip: Pikantní pomazánku podávejte s čerstvým nakrájeným pečivem, cherry rajčaty a lístky petrželky.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty