Poctivý vaječný salát s pažitkou - postup přípravy
Vyzkoušejte poctivý vaječný salát s pažitkou podle receptu z YouTube kanálu Vaření s Jančou. Skvěle se hodí především na chlebíčky, které poté stačí jen lehce ozdobit čerstvou zeleninou, vařeným vajíčkem nebo bylinkami.
Ingredience
Uvařená vejce oloupejte a nastrouhejte je na struhadle na plátky. Cibuli očistěte a nakrájejte ji na malé kostičky.
Vejce i cibuli přendejte do větší mísy, přidejte nasekanou pažitku, hořčici a majonézu. Směs dochuťte solí a pepřem.
Salát pečlivě promíchejte. Podávat ho můžete ihned, avšak lépe bude chutnat, když ho necháte odležet v lednici alespoň 2 hodiny. Před servírováním ho můžete ozdobit zeleninou nebo bylinkami.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou