Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pomazánka s tuňákem na křupavé bagetě

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Pomazánka s tuňákem na křupavé bagetě - postup přípravy

Pokud hledáte recept na snadnou a rychlou snídani nebo studenou večeři, vyzkoušejte pomazánku s tuňákem. Podávat ji můžete na křupavé opečené bagetě nebo s čerstvým pečivem.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Bagetu nakrájejte na plátky a opečte ji nasucho na pánvi. Poté ji sundejte a nechte ji na mřížce vychladnout.

2. KROK

Nakládané okurky a cibuli nakrájejte na malé kostičky a vložte je do mísy. Vejce uvařte natvrdo a poté je oloupejte. Nasekejte je na menší kousky a přidejte je do mísy.

3. KROK

Tuňáka rozmačkejte vidličkou a přendejte ho do mísy. Přidejte 2–⁠3 lžíce majonézy a pomazánku dochuťte solí a pepřem. Poté vše společně důkladně promíchejte.

4. KROK

Tuňákovou pomazánku rozetřete na připravené bagety a můžete je servírovat.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů