Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pomazánka z taveného sýra s čerstvou pažitkou

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Pomazánka z taveného sýra s čerstvou pažitkou - postup přípravy

Pokud hledáte inspiraci na snadné silvestrovské pohoštění, vyzkoušejte pomazánku z taveného sýra s čerstvou pažitkou podle receptu z YouTube kanálu Vaření s Jančou. Skvěle se hodí na chlebíčky či jednohubky, které po namazání stačí už jen lehce dozdobit.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Změklé máslo dejte do mísy a vyšlehejte ho do nadýchané pěny. Poté k němu přidejte tavené sýry a směs opět pečlivě vyšlehejte.

2. KROK

Půlku cibule nakrájejte najemno. Pažitku nasekejte na malé kousky a spolu s cibulí ji dejte do mísy. Směs opět lehce vyšlehejte.

3. KROK

Pomazánku dochuťte solí a můžete ji ihned servírovat. Vhodná je především na chlebíčky či jednohubky, které po namazání stačí jen lehce dozdobit zeleninou, šunkou nebo čerstvými bylinkami.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů