Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rumcajs salát se salámem a nakládanou kapií

4,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Rumcajs salát se salámem a nakládanou kapií - postup přípravy

Pokud přemýšlíte, co svým blízkým servírovat na Silvestra, připravte jim Rumcajs salát podle receptu z Youtube kanálu Vaření s Jančou. Je hotový za pár minut.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Ve větší míse smíchejte salám nastrouhaný na hrubém struhadle s nakrájenými feferonkami. Přidejte nastrouhané nakládané okurky a vše ochuťte solí a pepřem. 

Poznámka: Okurky můžete nakrájet na menší kousky, pokud je nechcete strouhat.

2. KROK

Do směsi přidejte nakládanou kapii a cibuli nakrájenou na proužky. Na závěr do směsi vmíchejte majonézu a hotový Rumcajs salát můžete servírovat s oblíbeným pečivem.

3. KROK

Tip: Salát chutná nejlépe na druhý den. Proto ho doporučujeme vložit na noc do lednice. Pokud máte raději kyselejší chuť, můžete do salátu vmíchat lák z okurek nebo nakládané papriky.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů