Rychlý salát s kuřecím masem - postup přípravy
Díky tomuto receptu získáte lehký pokrm, který zasytí, ale nezatíží organismus. Rychlý salát s kuřecím masem je šťavnatý, plný rozmanitých chutí a hotový za chvíli.
Ingredience
Nadrobno nakrájené okurky smíchejte s nakrájeným vařeným kuřecím masem a vařenými mrkvemi.
Poznámka: Maso vařte 20–30 minut v osolené vodě. Mrkev předem vařte 15–20 minut.
Přidejte vařená vejce, nasekaný kopr, majonézu a prolisovaný česnek.
Poznámka: Vejce vařte 10 minut a po vychladnutí je oloupejte a nakrájejte na menší kousky.
Směs ochuťte pepřem a důkladně ji zamíchejte. Rychlý salát s kuřecím masem můžete podávat ihned, ale skvěle chutná i vychlazený.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Ještě chutnější!

