Rychlý těstovinový salát se zeleninou - postup přípravy
Rychlý těstovinový salát je skvělou volbou pro lehké hlavní jídlo, ale poslouží i jako příloha k masu. Připravíte ho za chvíli a těšit se můžete na jeho bohatou chuť.
Základ
Dresink
Těstoviny vařte v osolené vodě 9–11 minut a poté je sceďte.
Poznámka: Při vaření těstovin se vždy řiďte pokyny k přípravě na obalu konkrétního produktu.
K těstovinám přidejte nakrájenou červenou i žlutou papriku, salátovou okurku a rajčata.
Poznámka: Z papriky před krájením odstraňte semeník.
Přidejte také nadrobno nakrájený tvrdý sýr s ředkvičkami a vše zalijte směsí oleje, octa, medu, hořčice, soli a pepře.
Tip: Do salátu se skvěle hodí čedar, mozzarella nebo gouda.
Ingredience důkladně zamíchejte a do hotového rychlého těstovinového salátu na závěr vmíchejte nasekanou petrželku.
Tip: Pochoutku servírujte samostatně, s pečivem nebo jako přílohu k masu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Rezepte schnell & einfach