Fazolový salát s vejci a tvrdým sýrem - postup přípravy
Fazolový salát s vejci a sýrem je výživný, sytý a skvěle se hodí jako lehký oběd nebo večeře. Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý pokrm, vhodný i jako příloha k masu.
Ingredience
Vařená vejce nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte je s nastrouhanou mrkví a tvrdým sýrem.
Poznámka: Vejce vařte 10 minut. Oloupanou mrkev vařte 15–20 minut, do změknutí.
Přidejte červené konzervované fazole s nastrouhaným česnekem, majonézou a směs ochuťte solí a pepřem.
Poznámka: Před použitím fazole slijte a opláchněte je studenou vodou. Majonézu můžete nahradit zakysanou smetanou.
Všechny ingredience důkladně zamíchejte a užijte si úžasnou chuť fazolového salátu s vejci.
Tip: Hodí se k pečivu i jako příloha k masu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Кулинарная Самобранка