Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Fazolový salát s vejci a tvrdým sýrem

3,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Fazolový salát s vejci a tvrdým sýrem - postup přípravy

Fazolový salát s vejci a sýrem je výživný, sytý a skvěle se hodí jako lehký oběd nebo večeře. Vyzkoušejte tento jednoduchý a rychlý pokrm, vhodný i jako příloha k masu.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Vařená vejce nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte je s nastrouhanou mrkví a tvrdým sýrem. 

Poznámka: Vejce vařte 10 minut. Oloupanou mrkev vařte 15–20 minut, do změknutí.

2. KROK

Přidejte červené konzervované fazole s nastrouhaným česnekem, majonézou a směs ochuťte solí a pepřem. 

Poznámka: Před použitím fazole slijte a opláchněte je studenou vodou. Majonézu můžete nahradit zakysanou smetanou.

3. KROK

Všechny ingredience důkladně zamíchejte a užijte si úžasnou chuť fazolového salátu s vejci. 

Tip: Hodí se k pečivu i jako příloha k masu.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů