Salát z červené řepy se smaženou cibulkou

ČAS PŘÍPRAVY
30 minut
ČAS VAŘENÍ
15 minut
NÁROČNOST
Snadná

Salát z červené řepy se smaženou cibulkou - postup přípravy

Mezi různými variacemi salátů na sváteční stůl si můžete připravit i tento zdravý z červené řepy. Skvělou chuť mu dodává kombinace s opékanou cibulkou a okurčičkami.
1. KROK

Červenou řepu uvařte nebo upečte doměkka. Vejce uvařte natvrdo. Vetší cibuli a kyselé okurky nakrájejte na kostičky a česnek na malé kousky. Na pánev dejte trochu oleje a nechte smažit cibuli, dokud nezíská zlatavou barvu. Poté přihoďte okurky a nakonec česnek. Krátce ho osmahněte, poté pánev přikryjte poklicí, sejměte ji ze sporáku a nechte směs vychladnout.

2. KROK

Oloupanou uvařenou řepu nastrouhejte na hrubém struhadle do mísy. Uvařená vejce nakrájejte na kostičky a přidejte je k řepě. Poté z pánve do mísy dejte cibulovou směs. Nasekejte zelené bylinky podle chuti, například petrželku nebo kopr, a přidejte je ke směsi spolu s trochou majonézy. Dle chuti salát osolte a opepřete, dobře promíchejte a podávejte.

3. KROK

Videopostup krok za krokem

Galerie

Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 1757 hlasů
Nahlásit chybu
141 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt