Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pikantní pomazánka „Palivec“ podle ČSN

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Pikantní pomazánka „Palivec“ podle ČSN - postup přípravy

Vraťte se na chvíli zpátky do minulosti prostřednictvím pikantní pomazánky Palivec podle ČSN. Recept podle Youtube kanálu Recepty bez brepty je velmi jednoduchý.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

V míse smíchejte změklé máslo s tvarohem a pivem. Vzniklou směs ochuťte pepřem, solí, mletou sladkou paprikou, drceným kmínem a vše důkladně zamíchejte.

Tip: Pokud si chcete zjednodušit práci, můžete ke smíchání ingrediencí použít kuchyňského robota.

2. KROK

Cibuli oloupejte, nakrájejte ji nadrobno a na kousky nakrájejte také feferonku, z které předem odstraňte semeník. Ingredience vmíchejte do tvarohové směsi v míse, kterou poté přikryjte potravinovou fólií a vložte na 1 hodinu do lednice. 

3. KROK

Tip: Pikantní pomazánku podávejte s čerstvým nakrájeným pečivem, cherry rajčaty a lístky petrželky.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Recepty bez brepty

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů