Sledi na cikánský způsob - postup přípravy
Není nic lepšího, než přijít domů a moct si udělat pokrm, který budete mít rychle hotový. Příprava sleďů na cikánský způsob není vůbec nijak náročná a zvládnete ji bez sebemenší námahy na první pokus.
Ingredience
Ještě předtím, než začnete, je vhodné, ne však nutné, sledě ponořit do čisté vody na několik hodin. To můžete udělat například ráno před odchodem do práce.
Nakrájejte cibuli nadrobno. Osolte ji a nechejte chvíli odležet v misce, aby pustila šťávu. Přidejte k ní sladký kečup, hořčici, papriku, chilli, čerstvě mletý černý pepř a rostlinný olej. Vše důkladně promíchejte.
Vezměte si nakládané okurky a nakrájejte je nadrobno, přidejte do směsi a promíchejte. Nyní už vám zbývá jen vyjmout sledě z nálevu a nakrájet je dle libosti. Také je přidejte do směsi, promíchejte a dle chuti případně přidejte další koření. Nyní máte hotovo, dobrou chuť!