Tatarák z falešné svíčkové na topince - postup přípravy
Zajímavým nápadem na večeři v luxusním stylu je domácí tatarský biftek s topinkou. Recept na svou oblíbenou variací na toto jídlo nám poskytla paní Ivana Reisingerová.
Ingredience
Maso, pokud ho nemáte namleté od řezníka, dvakrát pomelte v mlýnku na maso. Pokrájejte na jemno menší červenou cibuli a přidejte ji k masu.
Poté k němu dejte i dijonskou hořčici, worcester, na jemno nasekané kapary a žloutek. Dle chuti osolte a opepřete a vše promíchejte.
Připravte si krajíčky chleba, překrojte je napůl a usmažte je na sádle. Dle chuti je potřete česnekem, můžete je i jemně osolit. Tatarský biftek naservírujte na talíř a podávejte s topinkami.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.