Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Tvarohové řezy s broskvemi a vanilkou

4,2
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Tvarohové řezy s broskvemi a vanilkou - postup přípravy

Tvarohové řezy s broskvemi, podle Youtube kanálu Vaření s Jančou, jsou osvěžující a jemné. Skvěle se hodí ke snídani i jako dezert po vydatném hlavním chodu.

Ingredience pro:
1 plech
+ -

Krém

Korpus

Zdobení

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Tvaroh vyšlehejte se změklým máslem, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Vzniklý krém odložte bokem a připravte korpus.

Tip: Pokud máte raději sladší dezerty, můžete cukru přidat víc.

2. KROK

Nyní připravte korpus. Vejce vyšlehejte s olejem, moučkovým cukrem, moukou, kypřicím práškem do pečiva a rozmixovanými broskvemi. Vzniklé těsto vlijte na plech, vymazaný tukem a vysypaný moukou. 

3. KROK

Tip: Před použitím šťávu z broskví slijte. Nechte si ji na později. Pokud by bylo těsto příliš husté, můžete ho šťávou trochu naředit.

4. KROK

Těsto pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 20 minut. Korpus nechte vychladnout a poté ho potřete tvarohovým krémem a ozdobte nakrájenými broskvemi. 

Poznámka: Tvarohové řezy s broskvemi servírujte nakrájené na kousky. 

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů