Tvarohový koláč s čokoládou z 6 ingrediencí - postup přípravy
Připravte si jednoduchý a rychlý tvarohový koláč s čokoládou, který budete chtít péct neustále. Je nadýchaný, vláčný a je ideálním pohoštěním pro vaše přátele a rodinu.
Těsto
Poleva
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě a odložte ji bokem. V samostatné míse rozmixujte tyčovým mixérem tvaroh s vejci a s oběma druhy cukru.
Poté, co se ingredience propojí, vmíchejte do nich rozpuštěnou čokoládu a krupici. Pokračujte v mixování, dokud nezískáte hladkou směs. Vzniklé těsto přikryjte potravinovou fólií a nechte ho 30 minut odpočívat.
Těsto nalijte do formy na pečení a pečte v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 40 minut.
Tip: Pokud nebudete používat nepřilnavou silikonovou formu, předem ji vymažte tukem a vysypte moukou.
Upečený tvarohový koláč s čokoládou překlopte na servírovací talíř, polijte ho rozpuštěnou čokoládou a servírujte ho nakrájený na kousky poté, co vychladne.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: PAZANDA AISHA