Tvarožník s rozinkami - postup přípravy
Každý by měl mít v záloze alespoň jeden recept na koláč, který je jednoduchý na přípravu a nad nímž nestráví mládí. Tento recept je přesně jedním z nich a rozhodně se vám ve vaší osobní kuchařce neztratí.
Ingredience
Do větší mísy dejte tvaroh a zalijte ho odstředěným mlékem. Směs promíchejte a přimíchejte k ní i krupici a stévii. Nyní těsto rozmixujte, jedině tak vám vznikne hladká struktura. Do těsta na závěr vmíchejte rozinky. Kulatou formu na pečení vymažte olejem a nalijte do ní vzniklé těsto.
Vložte ho do trouby předehřáté na 130 stupňů a pečte ho po dobu 20 až 25 minut. Po upečení ho vyjměte z formy a libovolně ho posypejte mletou skořicí (lze nahradit například i moučkovým cukrem). Dobrou chuť!