Tvarůžkový tatarák s čerstvou pažitkou - postup přípravy
Tvarůžkový tatarák je chuťově zajímavý díky rozmanitému koření, které spolu dokonale ladí. Pomazánka je jemná a připravíte ji velmi jednoduše podle Youtube kanálu Vaříme s Mozkem.
Ingredience
Příloha
Zdobení
Tvarůžky nastrouhejte nahrubo a v míse je smíchejte s černým pepřem, drceným kmínem, sladkou mletou paprikou, hořčicí, worcestrovou omáčkou, kečupem, pivem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Opečené topinky potřete z obou stran stroužkem česneku a tvarůžkový tatarák podávejte společně s nimi.
Tip: Tatarák, posypaný nasekanou pažitkou, můžete servírovat přímo na topinkách. Můžete ho ale také podávat v misce vedle topinek, aby si jej každý mohl namazat, jak bude chtít.
Tip: Topinky opékejte z obou stran po dobu přibližně 2 minuty, na mírném ohni, dozlatova. Po usmažení je odložte na bílý ubrousek, který z nich vysaje přebytečný tuk.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem