Vajíčková pomazánka se sušenými rajčaty - postup přípravy
Vynikající variaci vajíčkové pomazánky si můžete udělat na chlebíčky nebo na namazání na chleba. Je vylepšená o sušená rajčata, což jí dodává zajímavou chuť.
Ingredience
Vejce uvařte na tvrdo a po vychladnutí je oloupejte. Pak je nakrájejte na malé kostičky a dejte do mísy. Přidejte na jemno nasekanou jarní cibulku a na malé kostičky nakrájená sušená rajčata.
Do mísy pak dejte váš oblíbený smetanový sýr, hořčici, rajčatový protlak a jogurt. Podle chuti přidejte sušené oregano, osolte a opepřete, zamíchejte a můžete podávat.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.